CEMO

Bitcoin'in Yerini Alacak Coin: Pi Coin | Pi Coin Nedir? Ücretsiz mi?

Bitcoin'in Yerini Alacak Coin: Pi Coin | Pi Coin Nedir? Ücretsiz mi?
21 Ocak 2021 Perşembe
Pi Coin Nedir? Geleceğin Bitcoini


Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere henüz borsaya taşınmamış ve ilk aşamayı tamamlayan geleceğin bitcoini olarak adlandırılan Pi Coin den bahsedeceğim. 
Yukarıda da bahsettiğim gibi ilk aşamayı Mart 2020 de tamamladı ve ikinci aşamayı da Mart 2021 de tamamlaması öngörülüyor. Geleceğin coininde şimdiden pi biriktirmek ileride size müthiş kazanç sağlayacaktır. Üçüncü aşamayı da tamamladıktan sonra borsaya yaklaşık 10-15 dolar civarında bir yansımaya başlayacağı öngörülüyor. 

PiCoin Tamamen Ücretsiz

Sistem tamamen ücretsiz ve yapmanız gereken tek şey sisteme referans kodu ile üye olmak ve 24 saatte bir olmak üzere insan olduğunuzu kanıtlamak için butona tıklamak. 

Unutmayın! Bitcoin için de zamanında o kadar çok olumsuz söylem vardı ki hatta kimileri alay bile ediyordu. Geldiğimiz nokta da Bitcoin'in durumu ortada. Pi Coin de aynı şekilde değerlenecek ve tamamen ücretsiz. 

Ücretsiz oluşu ve kaybedecek herhangi bir riski olmayan Pi Coin e geçmek için hala geç kalmış değilsiniz. 

Pi Network Nedir?

Pi Coin,  Stanford doktoraları tarafından geliştirilen, dünya genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/cemozergungor linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (cemozergungor) kullanın. Pi biriktirmeye hemen başlayın. 

Pi Coin dünyanın en yaygın olarak kullanılan kripto parasını üretmeyi ve bu kripto para ile Pi Platformunda üyeler arası bir dijital pazar bünyesinde yapılan ürün/hizmet alışverişleri ile büyük ölçekli bir ekonomi yaratmayı hedefliyor.

Madenciliği yapılan diğer çoğu kripto parada olduğu gibi Pi’de de yarılanma (halving) söz konusu. Yarılanma tetikleyicisi ise üye sayısı. Mevcut üye sayısı 10 sayısının her yeni kuvvetine ulaştığında (yüz bin, bir milyon, on milyon…) mobil madencilerin temel kazım hızları (pioneer + contributor) yarıya iniyor. Böylece zaman içinde Pi’nin nadir elde edilen bir dijital varlık olarak değerini koruması ve arttırması öngörülüyor.

Uygulama, kazımı başlattığımız andan itibaren bize 24 saatlik periyotlar halinde, her saniye Pi kazandırıyor. Üç adet 24 saatlik kazım periyodunu tamamladığımızda katkıcı rolüne kavuşuyor ve güvenlik çemberi kurabiliyoruz. Güvenlik çemberine istediğimiz kadar üye ekleyebiliyor fakat bunların yalnızca 5 tanesinden faydalanabiliyoruz. Çemberdeki her üye temel kazım hızımızı ve dolayısıyla toplam kazım hızımızı %20 artırıyor (5 üye ile %100+ kadar)
Öncelikle sisteme üye olabilmeniz için bir Akıllı Telefonunuzun olması şart. Yoksa bu sistemden (henüz) yararlanamazsınız.

iOS işlemcili Apple Telefonlarda, AppStore’dan “Pi Network” yazarak uygulamayı indirmelisiniz.
Android işlemcili telefonlardan ise Play Store’dan “Pi Network” Uygulamasını indirmelisiniz.

Kayıt olabilmeniz açısından, bir üyenin sizi Pi Network oluşumuna davet etmesi gerekiyor, yoksa kayıt olamıyorsunuz.

Bunu, üye olurken “ Reference Code: cemozergungor “ yazarak faydalanabilirsiniz.


Bunu Paylaş :
Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.