CEMO

Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler

Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler
22 Temmuz 2019 Pazartesi
Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler
Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler
Merhaba arkadaşlar, sizlere 3 haftalık Zero City maceramda ki deneyimlerimi ve tavsiyelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle Zero City oyunundan biraz bahsetmek istiyorum.

Zero City Mobil Oyunu Hakkında

Öncelikle oyunda kaynak dediğimiz yemek,para,odun ve araştırma puanı sistemi kullanılmaktadır. Oyunda saldırı düzenleyebilmeniz için yemek puanına ihtiyacınız var. Yemek puanını da kafe oluşturarak üretebilirsiniz. Oyunda Kafelerin yanısıra banka, marangoz vb kaynak üretim alanlari da bulunmaktadır. Buralara insan yerleştirerek saatlik üretilen ürün miktarlarını arttırabilirsiniz. Ayrıca oyunda sakin üretme yani insan nüfusunu arttırmak için salonlar bulunmaktadır. Bu salonlara bir erkek ve bir kadın karakter yerleştirdiğiniz taktirde 1.30 saat içerisinde bebek doğmaktadır. Daha sonra gün içerisinde bebek buyur ve yetişkin bir insan olur. Oyunda ki insanların potansiyeline göre 5 derece sistemi vardır. 3 yıldız ve üzeri insanlar genellikle tercih edilir. Kışla da savaşta ve savunma da kullanacağınız askerler bulunur. Askerleriniz ne kadar güçlü ise size olan başka kullanıcıların saldırıları da o kadar azalırı. Oyunda Arena, Tüneller ve Bölümler bulunmaktadır. Arena da sizin gücünüze denk diğer kullanıcılarla müsabaka yaparsınız. Müsabakalardan elde ettiğiniz kuponlarla da marketten askerlerinize eşya alabilirsiniz. Tüneller de seviye seviye 1.seviyeden 80.seviyeye kadar kademe bulunur ve ilerledikce kazanılan madalya sayısı artar. Aynı şekilde buradan da kazandığınız madalyalar ile askerlerinize eşya alabilirsiniz. Ek olarak 3-5 yıldız arasında rastgele insan da alabilirsiniz. Gelelim haritada ki bölümlere. Harita da kolaydan zora doğru bir bölümler zinciri bulunmaktadır. Örneğin benzinlik bölümü ilk bölüm olsun. Orada yaklaşık 10 sefer saldırı düzenleyeceğiniz sırayla canavarlar bulunur ve her bir saldırıdan sonra sandık kazanırsınız. Bu sandiktan da yine askerlerimize eşya ve bunun yanında para ve kaynak kazanabiliriz.

Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler
Zero City Oyun Incelemesi ve Tavsiyeler

Zero City Mobile Oyun Tavsiyeleri

Öncelikle yüksek potansiyelli insanlar için en az 4 yıldız bir erkek ve kadını sürekli salonda bulundurun ve insan nüfusunuz en az 4 yıldız olsun. Boşta insan kalmasın. Kışla da bulunduracağınız askerleri spor salonunda ki son seviyeye kadar yüksektin. Üretim yerleri boş kalmasın. Sürekli harita da kendinizden alt seviye kullanıcılara saldırın ve kaynak toplayın. Kontrol Merkezini seviye atlattıktan sonra diğer yerleri son seviyeye getirene kadar Kontrol Merkezini yükseltmeyin. Oyunun ilk başlarında iyi bir ittifakta bulunup kaynak yardımında bulunmayı istemek size katkı sağlayacaktır. Özellikle oyunun ilk günlerinde yemek puanı ciddi sorun olmaktadır. Düşük seviyelerdeyken Arena da puan kasmak en mantıklı iştir. Orada puan biriktirip Kontrol Merkezi ve Spor Salonunu geliştirdikten sonra askerleri 40 50 seviyeye getirdiğinizde o biriken puanlar ile hemen askerlerimize güzel eşyalar alabiliriz. Günlük görevleri mutlaka yapmalısınız çünkü oyun parasını en kolay oradan kazanabiliyoruz ve oyun parasını gereksiz yere harcamamalısınız. Ben 250 oyun parası ile çevrimdışıyken çalışan zombi asistanı alıyorum ve şu sıralarda oyun paramı biriktiriyorum. 750 oyun parasi ile yeni bir işçi alıp aynı anda iki yer birden yükseltmeye başlayacağım. Çünkü benim için şu anda en büyük problem yukseltmelere harcadığım süre. En azından aynı anda iki yerin yükseltmesine başlarsam zamandan oldukça kazançlı olabilirim ve diğer kullanıcılar ile aramı kapatabilirim. Evet arkadaşlar kısaca insanlar en az 4 yıldız olmalı 4 yıldız aşağısını yollayın. Insanlar boşta durmasın, üretim yerlerine yerleştirin. Araştırmaları yapın. Kendinizden aşağı kullanıcılar harita da denk gelirse saldırıp kaynağını alın. Arena yi düşük levelken mutlaka yapıp puan biriktirin ve 22 30 level arasında askerlerinizde 40 55 seviye arasındayken marketten o biriken puanlarla eşya satın alın. Günlük görevleri yapın. Zombi asistanı alın ve ikinci işçiyi de en kısa zaman da alın bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir .
Eğer takıldığınız bir yer olursa konuya yorum yapabilirsiniz veya iletişim sayfasından mesaj atabilirsiniz. Şimdilik benim aktaracaklarım bu kadar arkadaşlar. Ilerleyen zamanlarda, yeni tecrübelerimle konuyu güncelleyeceğim. Takipte kalın.

Ittifak : Atatürk
Şuan ki seviyem : 22
Şuan ki gücüm: 215k
Bunu Paylaş :
avatar

Yemek bakımından çok sıkıntı çekiyorum

28 Temmuz 2019 09:44
avatar
Admin

Yemek bir süre sonra problem olmaktan çıkıyor ve nasıl bitirsem diye planlar kuruyorsunuz. Oyunun daha basindasiniz şimdilik cafe üretim yerlerine sakin gönderin ve sakinin aşçılık puanını yukseltin saatlik yemek üretimini 10bin filan yapsanız rahatlarsınız

28 Temmuz 2019 23:54
Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.