CEMO

YouTube Hesap İnceleniyor Sorunu Çözüm Yolları

YouTube Hesap İnceleniyor Sorunu Çözüm Yolları
7 Ağustos 2019 Çarşamba
YouTube Hesap İnceleniyor Sorunu Çözüm Yolları
YouTube Hesap İnceleniyor Sorunu Çözüm Yolları
Merhaba arkadaşlar.Benim gibi siz de YouTube kanalı sahibiyseniz ve başınızda "Hesap durumu: İnceleniyor.İnceleme başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz." bu şekilde bir bela varsa sizlere kendi uyguladığım bir kaç yöntemi paylaşmak istiyorum.Bu yöntemler ile süreç hızlanıyor ve YouTube'nin değerlendirme süresi kısalıyor.Benim kanalım yaklaşık 1 senedir Para Kazanma'ya kapalı olduğu için araştırmalarım sonucu bu yöntemleri yabancı forumlardan edindim.Türkçe olarak çözüm yöntemlerini de bulmak gerçekten çok zor olduğu için sizinle bu yöntemleri paylaşma kararı aldım.Haydi hep birlikte kanalımızı Para Kazanma'ya açtırmak için harekete geçelim.


YouTube Geri Bildirim Gönderme Nasıl Yapılır
YouTube Geri Bildirim Gönderme Nasıl Yapılır
  • ✅ 1-Çözüm Yöntemi : Geri Bildirim de Bulunmak
YouTube'a güncel durumunuzu içeren geri bildirimde bulunmanız gerekiyor.Bu şekilde YouTube kanalınızı fark ediyor ve işlem sırasında öncelik tanıyor.Yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre aşağıdaki mesajı kendinize göre düzenleyip Geri Bildirim kısmının açıklama bölümüne eklediğinizde daha iyi sonuçlar alınabiliyor.

Dear Youtube Team, 

According to YouTube policy a user must have 4000 watch hours and 1000 subscribers to enable monetization, As I have already reached 4000 Watch hours and also completed my 1000 Subscribers. My request you to please review my channel and enable monetization as soon as possible. 

My Channel name: (Kanal Adınızı Buraya Yazınız)
YouTube User ID: (Kullanıcı kimlik numaranızı buraya yazınız)
YouTube Channel ID: (Kanal kimlik numaranızı buraya yazınız)

Kanal Kimlik ve Kullanıcı Kimlik Numarasını Öğrenmek İçin Tıklayınız

  • 2-Çözüm Yöntemi : YouTube Partner'e E-Posta Göndermek
Bu yöntem ile YouTube Partner ekiplerine doğrudan E-Posta gönderebiliyorsunuz ve anında geri dönüşler olduğu gibi gün içerisinde mutlaka geri dönüş sağlanıyor.Bu yöntemi ara ara tekrar etmenizde de fayda bulunmaktadır.

Not : YouTube Partner'e göndereceğiniz E-Posta mesajınızı 1-Çözüm Yöntemi'nde ki İngilizce mesaj olarak kopyalayıp gönderiniz.

YouTube Partner E-Posta Adresi : yt-partner-support@google.com

  •  3-Çözüm Yöntemi : Twitter YouTube Takımı'na Tweet Atmak
Twitter da YouTube Team adında ki Twitter hesabına 1.adımda ki İngilizce metini tweetliyoruz ve bu şekilde de YouTube temsilcilerinin bizi fark etmesini sağlıyoruz.

YouTube Team Twitter Kullanıcı Adı : @TeamYouTube

  • 4-Çözüm Yöntemi : YouTube Yardım Forumu'nda Konu Açmak
Bu yöntemde oldukça etkili bir yöntem.Çünkü forumda bu işle uğraşması gereken bir çok yetkili mevcut ve geri dönüşleri bazen 1 gün bile sürmüyor. İşleminizi hızlandırmak için en etkili yöntemlerden birisi de YouTube Yardım Formu'nda konu açmak olacaktır.

YouTube Yardım Formu'na Gitmek İçin Tıklayınız

Şimdilik benim edindiğim çözüm yöntemleri bu kadar arkadaşlar.Daha detaylı bir tarama sonucu edindiğim başka yöntemler olursa sizlerle paylaşacağım.Duygu ve düşüncelerinizi yorum kısmında belirtebilirseniz sevinirim.Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bunu Paylaş :
Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.