CEMO

Tekrar Tekrar İzlenen Film Serileri Listesi

Tekrar Tekrar İzlenen Film Serileri Listesi
17 Temmuz 2019 Çarşamba
Tekrar Tekrar İzlenen Film Serisi

Merhaba arkadaşlar, sizlere tekrar tekrar izlen film ve serilerini paylaşıyorum.Benim için, etkisinde kaldığım ve tekrar tekrar izlediğim filmleri aşağıda sıraladım.Sizin de önerdiğiniz film/film serisi varsa ve listemdekilerle ilgili bir düşünceniz varsa yorumda belirtebilirsiniz.


Film Film Hakkında
✅ Kemal Sunal Serisi
Kemal Sunal Serisi
Bıkmadan,usanmadan tekrar tekrar izlediğimiz vazgeçemediğimiz usta sanatçı Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerini nerede görsek sanki ilk defa izliyormuş gibi izliyoruz.Kimi zaman gülüyor, kimi zaman hüzünleniyoruz.Usta sanatçı Kemal Sunal'a saygıyla listenin ilk sırasını Kemal Sunal'a ayırıyorum.
✅ Cüneyt Arkın Serisi
Cüneyt Arkın Serisi
Halk arasında çeşitli isimlerle adlandırdığımız, milli kahramanımız dediğimiz, kimine göre Kara Murat, kimine göre Öğretmen Kemal ya da Deli oğlan.Cüneyt Arkın 7 den 77 ye her yurttaşın gönlünde sempati beslediği ender Türk sanatçılarının başlarında gelmektedir.Listemin 2.sırasını Cüneyt Arkın için ayırdım.Bir okla 5 düşman öldürmesi, zindan demirlerini adeta kağıt katlıyor gibi eğip büken, çatıdan çatıya atlayan Kara Murat serisi de özellikle unutulmaz filmleridir.Cüneyt Arkın'a nice seneler dilerim.Oğullarını izledikçe sanki tekrar Cüneyt Arkın izliyormuş gibi hissediyorum.
✅ Harry Potter Serisi
Harry Potter Serisi
Annesini ve babasını kötü büyücü Voldemort'un katletmesi sonucu imkansız bir durum meydana gelir.Minik Harry Potter, annesinin sevgisi sayesinde o saldırıdan kurtulur ve hikaye tamda burada başlar.Kötü olan amcasının yanında büyüyen Harry, zorlu seneler geçirir ve bir gün baykuşların getirdiği mektupla hikaye başlar.Sihir Okulu.Efsane film serisi olan Harry Potter, yıllanmış şarap gibi her izlenildiğinde tekrar tekrar baştan başlayıp kendini izlettiriyor.Listemin 3.sırası için hiç tereddüt etmediğim film serisi.
✅ Rocky Serisi
Rocky Serisi
Solak boksör Rocky Balboa! Hayatında bir çok dövüşe katılmış sefalet içerisinde ki yaşantısında hayatta kalabilmek için türlü sokak dövüşleri yapmış bir İtalyan.Rocky serisinde en çok hoşuma giden mücadele ve aile bağı.Her izlediğimde oldukça motive oluyorum.Rocky filmlerinden bir çok ders çıkarılabilir.Listemin 4.sırasını da Rocky serisine hiç tereddüt etmeden ayırdım.
✅ LOTR-Yüzüklerin Efendisi Serisi
LOTR-Yüzüklerin Efendisi Serisi
EFENDİMİZ! Göz bizi izliyor... Yüzük mutlaka yok edilmeli. Efsane seriyi tekrar tekrar izlemekten kim usanır? Shire'den gelen bir avuç Hobbit'in yüzüğü yok etme görevini üstlenmesi ve hayatta kalabilmesi için hayatlarını kaybeden kahramanlar, insanlar, elfler, cüceler. Filmler o kadar güzel ki kendine özgü bir dil bile çıkartılmıştır bu filmler için. Ak büyücü Gandalf,Gimli,Legolas,Kral Teoden ve niceleri.Bu seriyi izlemeyen de ne bileyim :)
✅ Tavuklar Firarda
Tavuklar Firarda
Büyük bir tavuk çiftliği, gaddar yöneticiler. Verimli yumurtlamayan tavukların ölümünü izleyen diğer tavuklar.Derken bir gün bir dergide gaddar çiftlik sahibi Turta ilanını görür ve para gözünü büyüler. Bu tavuklar için felaket demektir.Bir gece göklerden gelen bir başka tavuğun çiftliğe gelmesiyle tavukların kaderi değişti. Gelen tavuk, çiftlikteki tavukları ilk başta aldatsa da vijdanıyla hareket ederek kaçtığı çiftlikten geri döndü. Herkes çalıştı ve bir uçak yaptılar. Müthiş bir filmdi. Zaman zaman hüzünlendik, zaman zaman kızdık ve sonunda sevindik.İzlenmesi ve ders olarak anlatılması gereken bir film.Çalışırsan olur!
✅ Yeşil Yol
Yeşil Yol
Görünen aslında gördüğünü sandığımızdır ve görünen her zaman doğru değildir.Bunun örneği bu film de en net bir şekilde işlenmiş. Tamirci kötü adam işlerini bitirdikten sonra evin küçük kızını taciz etmeye kalkar ve küçük kız çığlık atınca da kızı bıçaklar.Kız ölür de orada olan dev gibi iyi kalpli adam onu kurtarmaya çalışır.Maalesef küçük kız hayatını kaybeder ve çığlık sesine gelenler iyi kalpli dev adamı suçlar.Ve idamla yargılanır.Bundan sonrası müthiş bir hapishane hikayesine dönüşür.Ağladığım zamanlar bile olmuştur.Yoruldum patron!
✅ Buz Devri Serisi
Buz Devri Serisi
Tüh! Boka bastık... Soyunun son üyesi Mamut, şapşal Sid, iyi kalpli Kaplan ve bir türlü fıstığa kavuşamayan sincap. O kadar çok eğlenceli ki insan tekrar tekrar izliyor.TV de gördüğünde kanal değiştirmiyor ve boş zamanlarda acaba ne izlesem diye düşündüğümüz de ilk akıllara gelen serilerden Buz Devri, içerisinde trajik olaylar, sürükleyici dakikalar barındırıyor.
✅ Evde Tek Başına Serisi
Filmadı
Davut Turgut'un(Amerikan Pirizintır Prizintırı Donald Trump) da bir kaç saniyelik yer aldığı komik film serisi olan Evde Tek Başına serisi, küçük bir çocuğun kışın evde, evi soymak isteyen hırsızlara karşı eğlenceli mücadelesini konu alır. Şapşal hırsızların sürekli bir darbe yemesi o kadar çok sevindirir ki bizi ekrana sarılıp çocuğu tebrik edesimiz gelir.Tekrar tekrar izlediğimiz, TV de görsek kanal değiştirmeyeceğimiz filmlerden Evde Tek Başına serisi...
✅ Matrix Serisi
Matrix Serisi
Acaba biz bir programda mı yaşıyoruz? Telefon çaldı.Seri hareket, sırta doğru bükülerek yapılan o efsane Matrix hareketi.Seçilmiş kişi.Matrix bizi ekrana adeta kitliyor.Defalarca izledikten sonra bile, seriyi baştan izlemeye başladığımız da aynı duydularla izliyor, sanki hiç izlememiş gibi heyecana kapılıyoruz.Bu duyguyu çok nadir filmlerde yaşadık ve Matrix serisi de bu filmlerden en önemlilerinden.
✅ Esaretin Bedeli
Filmadı
Bir profesörün, küçük bir kaşıkla yıllarca ince ince planlar kurarak adım adım hapisten kaçışını konu alan efsane film Esaretin Bedeli. Film o kadar mükemmel ki, zeki profesör herkesi adeta avucunda oynatıyor.Tekrar tekrar izlediğimiz hayranlık duyduğumuz gerçek bir hikayeye dayanan Esaretin Bedeli filmi, yeni nesilleri de etkisinde bırakacak ve unutulmayacaktır.
✅ Forrest Gump
Filmadı
Üstün zekalı Forrest Gump, her yaptığı olay her söylediği ülkede gündem olan saf,temiz,muhteşem,hayat kurtaran bir karakterdir.Koş Forrest, Koş! Değneklerini attı ve koşmaya başladı.Durmadan koştu.Pes etmedi.Bir ara durdu yürümeye başladı.Bütün ülke peşinden yürüdü.Sonra bir anda hiçbir şey olmamış gibi evine döndü.Aşık olduğu kıza kavuştu.Mükemmel bir film.İnsanı o kadar etkisi altında bırakıyor ki zekanın ve temizliğin saflığın olağanüstülüğünün etkisine kapılıyor adeta başka dünyalara yelken açıyorsun.
✅ Jurassic Park Serisi
Jurassic Park Serisi
İnsanlar ve Dinazorlar! Bu dünya başka bir dünya.Mücadeleler, vahşet ve nihayetinde ölümler ama sonunda mucize hayatta kalış.Jurassic Park'ın müzesini,köyünü,her şeyini yaptılar.İnsan o kadar çok büyüsüne kapılıyor ki bir süre sonra yaşadığın hayatı sorguluyorsun.Bu film fantastik bir film.
Bunu Paylaş :
Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.