CEMO

Blog Konu Önerileri - Hangi Konuda Blog Açmalıyım?

Blog Konu Önerileri - Hangi Konuda Blog Açmalıyım?
5 Şubat 2019 Salı
Blog Konu Önerileri
Blog Konu Önerileri
#blog #konu #oneri #tavsiye #blogger #blogculuk #wordpress

Merhaba arkadaşlar blog açmayı düşünüyorsunuz ama hangi konuda blog açacağınızı araştırıyorsanız ve hala bulamadıysanız bu yazımda ki onerilerilerimden birisi mutlaka sizin ilginizi çekebilir.

1-Sağlık Blogu
Bu Blogda zayıflama tekniklerinden şifalı bitkilere, dogru egzersizlerden doğru diyetlere, ilaçların özellikleri ne ise yaradıkları gibi pek çok konuda içerik üretebilirsiniz.

2-Yemek Blogu
Bu Blogda yöresel yemeklerden daha önce duyulmamış yemeklere, başka ülkelerin mutfaklarından pratik yemek tariflerine ve günlük öğün tavsiyelerinden doğru pişirme tekniklerine gibi pek çok alanda içerik üretebilirsiniz.

3-Kişisel Blog
Istediğiniz filmleri,dizileri,oyunları dinlediğiniz müzikleri ve bunun yanında okuduğunuz kitapları kullandığınız programları paylaşabileceğiniz çok geniş kapsamlı bir blog yapabilirsiniz.

4-Film-dizi Blog
Türkçe dublaj,altyazılı ve çizgi filmlerden yabancı filmlere Türk dizilerinden yabancı dizilere film oyuncularından dizi oyuncularına kadar kapsamlı bir blog yapabilirsiniz.

5-Çeviri Blog
Popüler yabancı müziklerin sözlerini, rap müziklerinin sözlerini, motivasyon kliplerinin altyazılarını ve başarı hikayelerini paylaşacağınız kapsamlı bir blog yapabilirsiniz.

6-Kadın Giyim/Moda/Güzellik Blog
Kadınların giyim tavsiyeleri, kozmetik ürün tanıtımları, kullanımlarının yanısıra kumaş bez vb. ile yeni eşyalar üretme gibi pek çok konuda içerik paylaşabileceğiz bir blog yapabilirsiniz.

7-Ünlü Tanıtma Blogu
Popüler bilim insanları,tarihçiler,siyasetçiler,dizi oyuncuları,müzik dünyasının duayenleri,gazeteciler vb. pek çok ismi tanitabileceginiz bir blog yapabilirsiniz.

8-Program/Oyun Pack Blog
Oyun ve programların yamalarını,parklarını,seriallarını,cracklerini paylaşabileceğiniz bir blog yapabilirsiniz.

Şimdilik burada noktalıyorum, eklemek istediğiniz bir fikir olursa yorumda belirtebilirsiniz. Ben bu listeyi ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim.
Bunu Paylaş :
Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.